Festivals Lowlands

Elektronika namen voor Lowlands

Jahaa het is weer zover! Vandaag worden we door onze goede vrienden van Lowlands verblijdt. Ze komen namelijk met een lading namen die ons vooral in de latere uurtjes gaan verblijden!

Hier de hele lijst:

Amon Tobin Isam live – Zombie Nation – Chromeo – The Gaslamp Killer – Apparat – Fake Blood (live) – Little Dragon – Tom Trago Live – Jackmaster – Azari & III – Bittereinder – AKS – Cinnaman – Drop the Lime – Kakkmaddafakka – Lady Aïda – Factory Floor – Deadbeat – Emalkay – Ghostpoet – Feed Me – Sbtrkt Live – Free the Robots – Gomes – Grooverider – Palmbomen – Loefah – Kyle Hall – Makam Live – Tensnake – Nymfo – ROD – Seth Troxler

Hier ook wat voorproefjes:

Fake Blood live op Balaton Sound afgelopen weekend

Amon Tobin Isam live

Tom Trago Live

About the author
Bas

Bas

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lowlands Programma
LL17 YouTube Playlist
LL17 Spotify Playlist