´
Franz Ferdinand ook naar het Poolse Open’er

Franz Ferdinand ook naar het Poolse Open’er

Franz Ferdinand heeft in de vorm van Open’er een derde festival aan haar tourschema toegevoegd. Eerder werd hun komst naar Dour en Primavera al bekend gemaakt. Naast Franz Ferdinand werden ook SBTRKT en Julia Marcell aan het programma toegevoegd.

The XX, Bjork en Justice completeren het zestal aan reeds bekende namen voor Open’er dat plaatsvindt van 4 tot en met 7 juli.

Leaker

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop, Best Kept Secret. Radiohead, The National, Arcade Fire, Sigur Rós, Nick Cave, Temples. Kid A, Lost In The Dream, Sun Structures. Red Eyes. Amsterdam. Paradiso. Vinyl. Haat linksrijders en mensen met touwtjes aan hun bril.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *