Eerste namen en voorverkoop info Paaspop 2013

Paaspop Logo

Hoewel de winter feitelijk nog moet beginnen is de organisatie van Paaspop alweer volop bezig met de nieuwe editie die van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013 op terrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

De eerste bevestigde namen liegen er niet om: The Gaslight Anthem, Barry Hay Flying V Formation, Gui Boratto, Blaudzun, Anne Soldaat, Will & The People, La Pegatina, Moke, Jandino Asporaat en Douwe Bob.

Zaterdag 1 december start de voorverkoop middels de Early Bird-actie die tot en met zaterdag 5 januari 2013 loopt. In deze periode zijn de festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop.

Paaspop introduceert voor de komende editie een gloednieuw ticket, het zogeheten Young & Free-ticket, speciaal voor de jongere muziekliefhebber met een kleine beurs die nog nooit op Paaspop is geweest. Deze tickets zijn dan ook alléén beschikbaar voor bezoekers die 16 of 17 jaar oud zijn op 29 maart 2013. De Young & Free-tickets zijn dezelfde als de reguliere maar dan met een aanzienlijke korting bovenop de toch al gereduceerde Early Bird-prijs.

De ambities reiken hoog: Paaspop 2013 zal doorgaan op de ingeslagen weg en nóg mooier, spectaculairder en spannender worden. Meer en andere podia; prachtige decors; een fantastisch programma en unieke mix van cabaret, comedy, theater, entertainment en uiterst gevarieerd muzikaal aanbod waarbij de diepgang van de verschillende popmuzikale genres voorop staat.

Paaspop is de officiële opener van het Nederlandse festivalseizoen en behoort inmiddels tot de top van de Europese openlucht evenementen. Het festival bestaat al sinds 1978 en is uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen