Nieuwe namen en info Paaspop 2013

Paaspop Logo

Paaspop heeft weer een reeks acts geboekt voor de komende editie in 2013. Die vindt plaats van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

De nieuwe namen zijn: Caro Emerald, Beth Hart, Testament, Babylon Circus, Nielson, Berlinsky Beat, Skip & Die & De Jongens Driest, Guerilla Speakerz, Huoratron, Sólstafir, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Noisia, N-Type, Gomes, Dope D.O.D., Julian Sas, Batmobile en Killer Queen (Queen tribute)

Aanstaande zaterdag 1 december start de voorverkoop van Paaspop 2013 middels de Early Bird-actie die tot en met zaterdag 5 januari 2013 loopt. In deze periode zijn de tickets voor een gereduceerde prijs te koop. De volgende tickets zijn verkrijgbaar tijdens de Early Bird-weken:

– ticket voor 3 dagen € 86,-
– ticket voor 3 dagen + camping € 95,-

Paaspop introduceert voor de komende editie het gloednieuw Young & Free-ticket, speciaal voor de jongere muziekliefhebber met een kleine beurs. Deze tickets zijn dan ook alléén beschikbaar voor bezoekers die 16 of 17 jaar oud zijn op 29 maart 2013:

– Young & Free-tickets voor 3 dagen € 70,-
– Young & Free-tickets voor 3 dagen + camping € 75,-

Nieuw op Paaspop 2013: bowlingbaan Club Lebowski en nachtclub annex variétécafé. Dit jaar waren er tijdens het festival maar liefst 150 acts te zien op 12 podia. Voor 2013 doet de organisatie er nog een spectaculair schepje bovenop en komt met twee spraakmakende nieuwe hippe places to be. Allereerst is daar de bowlingbaan genaamd Club Lebowski waar dudes (M/V) kunnen bowlen op een speciaal uit Amerika ingevlogen bowlingbaan (met drie bowling lanes).

Daarnaast zal er een heuse nachtclub annex variétécafé komen, met weldadige zitjes en een uitdagende doch correcte bediening. Hier kan de bezoeker baden in weelde, verdrinken in de wellustige ambiance en genieten van het exclusieve aanbod aan variété, excentrieke artiesten, rariteiten en hilarische stand-up comedy. Deze plek voor nachtbrakers zal worden gehuisvest in een fraaie spiegeltent.

Eerder werden o.a. Gaslight Anthem en Will And The People al bevestigd voor Paaspop 2013.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen