Ultra Music Festival 2013 Lineup Fase 1

Ultra Music Festival

Alle grote Nederlandse namen pronken weer op de affiche van het Ultra Music Festival 2013 in Miami. Zo zijn Tiësto, Avicii, Afrojack en Armin van Buuren weer uitgenodigd voor het belangrijkste dance-evenement in de wereld.

Eerder was al bekend gemaakt dat Swedish House Mafia hun allerlaatste optreden aldaar gaan verzorgen. Deze drie heren zullen vast en zeker groots gaan uitpakken.

Op de 15de editie van het festival zijn verder aanwezig: David Guetta, Calvin Harris, Kaskade, Above & Beyond, Fatboy Slim, Richie Hawtin, Booka Shade, Bloody Beetroots, Boys Noize, Disclosure, Dj Fresh Live, Modestep, Major Lazer, Knife Party, Bassnectar en uiteraard vaste waarde Carl Cox & Friends.

Ook zijn er dit jaar liveacts te zien die de elektronische dancemuziek raken, namelijk: Hot Chip, Crystal Castles, Yeasayer, Thievery Corporation en Matt and Kim.

En dit zijn pas de namen van fase 1, fase 2 volgt snel. Het festival wordt dit jaar ook twee weekenden gehouden, namelijk het weekend van 15, 16 en 17 maart en het weekend van 22, 23 en 24 maart. Ook zijn er plannen voor een Europese variant in de toekomst.