Pukkelpop 2013: timetable bekend, line-up compleet

Pukkelpop 2013

Nog zo’n drie weken om te beslissen welke groepen je gaat zien op Pukkelpop 2013. Vanaf vandaag kan je beginnen met puzzelen aan de hand van de timetable op de officiële website van Pukkelpop. Wanneer je inlogt met Facebook of Twitter kun je tevens je eigen schema samenstellen.

Je vindt de volledige timetable hier terug.

Vandaag is ook de affiche compleet met de komst van Naughty Boy, Sylosis en Oathbreaker. Naughty Boy raakte vorig jaar bekend als producer en schrijver voor het debuut van Emeli Sandé, maar maakt momenteel ook zelf het mooie weer in de hitlijsten met het prachtige ‘La La La’. Ook uit de UK, maar uit een geheel ander vaatje: Sylosis, onlangs nog een van de strafste acts op de Graspop Metal Meeting. Deze heren brengen op vrijdag een perfecte mix van thrash en melodieën naar The Shelter. En ook het Belgische Oathbreaker verdient een plaatsje op de Pukkelpop-affiche. Enkele dagen na Pukkelpop verschijnt hun album op gerenommeerde label Deathwish Inc, de thuishaven van o.a. Converge, Touché Amoré en Rise & Fall.

Helaas vallen er ook twee afzeggingen te noteren. Jonge belofte Rainy Milo duikt vroeger dan verwacht de studio in en Solange zegt haar volledige Europese zomertour af.

Pukkelpop 2013 vindt plaats op 15, 16 en 17 augustus op de festivalweide van Kiewit. Meer informatie op www.pukkelpop.be.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen