Best Kept Secret kondigt nieuwe editie aan

Rock Werchter Programma 2015

Het heeft even geduurd, maar nu is dan toch eindelijk bekend welke data je vrij moet houden voor de volgende editie van Best Kept Secret. Op de website van het festival is te zien dat de tweede editie van 20 t/m 22 juni zal plaatsvinden.

De Duitse concertpromoter FKP Scorpio heeft geinvesteerd in organisator Friendly Fire. FKP is in Duitsland verantwoordelijk voor de organisatie van festivaltandem Hurricane/Southside. Het is dan ook niet vreemd dat Best Kept Secret wederom in hetzelfde weekend plaats gaat vinden. De kans is dan namelijk het grootst dat de programmering aansluit bij de reisplanning van de artiesten. Dit jaar uitte zich dan onder meer in de boekingen van Arctic Monkeys en Sigur Rós.

Na de in onze ogen veelbelovende eerste editie kijken we ontzettend uit naar de tweede Best Kept Secret. In de wandelgangen gonzen de namen van mogelijke headliners al rond. Onder andere Arcade Fire, The National en Elbow zijn volgens sommigen kanshebber om komende zomer naar Hilvarenbeek af te reizen.

Wil jij meepraten over alle ontwikkelingen rondom Best Kept Secret? Neem dan eens een kijkje op ons forum!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2014

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 20-22 juni 2014
Line-up
Pixies
Franz Ferdinand
Elbow
Tickets Niet meer beschikbaar.