Het Oostenrijkse Nova Rock Festival – dat het weekend na Pinkpop wordt gehouden – heeft een aantal nieuwe acts aan het programma toegevoegd.

Nova Rock Festival heeft Seeed, Mando Diao, Sunrise Avenue, Casper en Seether toegevoegd aan de line-up. Deze bevestigingen zijn naar buiten gebracht door hun media-partner.

Eerder was de komst van Black Sabbath al bevestigd. Aangezien Pinkpop in hetzelfde weekend plaatsvindt is het interessant om deze ontwikkelingen te volgen. Het trekken van conclusies is echter nog niet mogelijk, aangezien de organisatie nog niet heeft laten weten op welke dag de artiesten zullen optreden.

Nova Rock wordt van 13 tot en met 15 juni 2014 gehouden te Nickelsdorf in Oostenrijk. Tickets zijn reeds verkrijgbaar op de website.

DELEN
Bas
Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?