OutKast eerste headliner Bestival 2014

Bestival Live

Bestival heeft vandaag haar eerste naam voor 2014 bekend gemaakt. Rap-duo Outkast is de eerste headliner van het Britse festival.

Opvallend is dat OutKast, die eerder beloofde zo’n 40 festivals te bespelen deze zomer, tussen begin juli en eind september in Europa zal zijn. Hiermee lijkt de kans voor OutKast op Rock Werchter, Pukkelpop, Sziget of Lowlands nog niet verkeken.

Ieder jaar weet het festival weer een excentrieke line-up te creëren met ruimte voor liveacts, dj’s, maar ook kunst. Vorig jaar stonden onder andere Fatboy Slim, Snoop Dogg, Elton John, MIA, Franz Ferdinand, Wu-Tang Clan, Knife Party, Disclosure en Bomboy Bicycle Club op het programma.

Het festival kent verschillende prijscategorieën. Zo zijn er speciale prijzen voor kinderen, tieners en volwassenen met verschillende arrangementen. De meest gebruikelijke prijsklasse, de reguliere combi-ticket voor volwassenen, kost je zo’n 237,-. Voor meer info over het festival, de artiesten, de verschillende prijsklassen e.d. kan je hier terecht.