Queens Of The Stone Age, Placebo en meer voor Sziget Festival

Sziget - The Main

Goed nieuws voor de vele Nederlanders die ieder jaar de rit richting Boedapest maken. Sziget heeft zojuist de eerste namen bekend gemaakt en dat zijn niet zomaar wat namen.

Wie behoefte heeft aan een lekkere dosis rock muziek komt goed aan zijn trekken met onder meer Queens Of The Stone Age en Placebo. Onze Belgische vriend Stromae zal zorgen voor de moderne Franse chansons en gedanst zal er worden bij Laidback Luke en Calvin Harris. Verder werd ook de komst van Bastille, Klaxons, Imagine Dragons en Starlight Girls verklapt.

Het Sziget Festival in de Hongaarse hoofdstad Boedapest zal komend jaar plaatsvinden van 11 tot 18 augustus. Dit is een week later dan gebruikelijk. Het verplaatsen van het festival is een beslissing die uit tactisch oogpunt genomen is door de organisatie. Op deze manier valt het festival dichter bij Pukkelpop en Lowlands en kunnen ze uit een hopelijk grotere vijver van artiesten vissen.

Aankomende zomer zullen opnieuw minstens twee treinen vanuit Nederland naar het Sziget Festival in Boedapest gaan rijden. Nieuw is dat reizigers voor zowel de heenreis als de terugreis uit twee verschillende data kunnen kiezen. Daardoor krijgen festivalgangers nog meer keuzevrijheid voor hoelang zij in Hongarije willen verblijven. Voor de heenreis zal minstens één trein op vrijdag 8 augustus en minstens één trein op zondag 10 augustus vertrekken. Reizigers kunnen daardoor kiezen of zij in Boedapest willen aankomen op de dag dat het Sziget Festival begint, maandag 11 augustus, of al twee dagen eerder. Voor tickets en info kijk op deze link.

Wil jij graag meepraten en op de hoogte blijven van de laatste geruchten, check dan ook zeker ons forum.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen