It’s official: The Rolling Stones naar Pinkpop 2014

De kogel is door de kerk. The Rolling Stones sieren de affiche van Pinkpop 2014. De rockers sluiten de festivalzaterdag op 7 juni af. Dit werd zojuist bekend middels de officiële Rolling Stones app.

Rolling Stones

Begin januari bereikten de eerste signalen ons reeds over een mogelijke tour van The Rolling Stones. Niet veel later werd dat gerucht al gekoppeld aan een Pinkpop optreden. Vanaf dat moment waren The Rolling Stones weer ’talk of the day’ bij festivalminnend Nederland en Belgie. Zelfs RTL Boulevard besteedde er aandacht aan.

De bevestiging liet echter lang op zich wachten. De geruchten werden steeds sterker, maar niemand die uitsluitsel kon geven. Tot aan vandaag. Het mag een overwinning voor Jan Smeets en consorten worden genoemd. In navolging van Glastonbury is Pinkpop erin geslaagd The Stones te boeken. Jan, Buro Pinkpop, ook namens ons: van harte!

Met o.a. de Stones, Editors, Metallica, Paolo Nutini en Arcade Fire biedt Pinkpop dit jaar een uniek en divers programma met voor elk wat wils. Na een aantal jaren waarin kritisch naar het programma werd gekeken lijkt Pinkpop dit jaar spekkoper onder de festivals te zijn betreft affiches. De voorverkoop op 15 maart lijkt daarmee weer een ouderwets gekkenhuis te worden.

Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar jouw mening over het programma. Het beste in jaren? Ben jij er dit jaar weer bij? Je bent van harte welkom op ons forum. De napret mag beginnen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen