Best Kept Secret presenteert Stage FOUR

Best Kept Secret festival heeft meer informatie losgelaten over de invulling van Stage FOUR. Dit podium zal het hele weekend gehost worden door DJ St. Paul, die verschillende gast-dj’s uitnodigt.

De line-up voor deze stage ziet er tot nu toe als volgt uit. Op vrijdag zijn o.a. Bombay Show Pig, Sticks, Pitto, Maarten Wagemakers en Fitz van de partij. Op de zaterdag staan er artiesten als Al Lover, DJ Sandeman, Y’Skid, De Dupe, Leroy Rey en Bakvorm. Op zondag volgt vervolgens een divers programma met onder meer Tim Knol, Nuno Dos Santos, traumahelikopter, De Staat en Falco Benz.

Exacte tijden en de volledige line-up (inclusief wellicht nog enkele namen op de #BKS14 poster) worden op de dag zelf aangekondigd en bevestigd op Twitter, Facebook, in de BKS-app, bij Stage FOUR en de infostand.

Best Kept Secret is een driedaags festival dat sinds 2013 jaarlijks in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek op het terrein van de Beekse Bergen wordt gehouden.
Eerder maakte het al de komst van o.a. Interpol, Elbow, Franz Ferdinand en Pixies bekend. Best Kept Secret vindt dit jaar plaats van 20 t/m 22 juni. Voor een weekendticket inclusief camping ben je 142,50 euro kwijt. Meer informatie over het festival vind je hier.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2014

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 20-22 juni 2014
Line-up
Pixies
Franz Ferdinand
Elbow
Tickets Niet meer beschikbaar.