Rock Werchter camping C3 gaat strijd aan met ‘The Hive’

Live Nation zal dit jaar voor het eerst haar eigen camping hosten op Rock Werchter. ‘The Hive’ biedt plaats aan maar liefst 30.000 festivalgangers is volgens de organisatie kwalitatief gezien de beste keuze. Camping C3 gaat in de tegenaanval: “Wij doen al zeven jaar lang wat Live Nation nu belooft.”

Camping C3 gaat vanaf dit jaar door het leven als ‘The Bear’. Het is een ludieke provocatie tegen de opmars die organisator Live Nation richting de kampeerinkomsten maakt. “We geven onze festivalcamping dit jaar voor het eerst ook een naam: The Bear. The Hive heeft de ambitie om de beste te zijn, maar camping C3 doet al zeven jaar lang wat Live Nation nu belooft. Kwaliteit, comfort en beleving zijn al vanaf het begin onze waarden. Veiligheid en gezelligheid maken onze camping al jarenlang compleet en uniek. We doen er elk jaar alles aan om het de 4.500 gasten naar hun zin te maken. Iedereen krijgt voldoende plaats om zijn tent op te zetten, en zijn op twee plaatsen voldoende en netjes onderhouden warmwaterdouches en ook aanschuiven aan de toiletten is niet nodig. Er worden immers meer Dixies geplaatst dan nodig”. Dat zegt Yves Deziron namens camping C3 tegen hln.be.

‘The Bear’ is er zeker van dat de strijd om de kwalitatief beste camping gewonnen gaat worden van ‘The Hive’. Op de punten voeding, beleving en de betrokken vrijwilligers verwacht men namelijk beter te scoren, getuige onderstaande ludieke afbeelding.

The Bear vs. The Hive

Waar zet jij dit jaar je tent op? Op het nieuwe ‘The Hive’ of op een van de andere campings waar je al jaren je vaste stekkie hebt? Wie wint voor jou de strijd?

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen