Festileaks zoekt enthousiast schrijftalent voor het nieuwe seizoen

Terwijl festivalseizoen 2014 nog steeds gaande is richt onze redactie haar pijlen alweer voorzichtig op het nieuwe seizoen. Want geloof het of niet, de eerste geruchten druppelen alweer binnen. Vanzelfsprekend delen we deze binnenkort met je, maar pas wanneer onze redactie weer op volle oorlogssterkte is. We zoeken daarom een aantal kanonnen en aanstormende talenten die er samen met ons een fantastisch geruchtenseizoen van gaan maken!

Overenthousiaste festinerds die hun passie ook buiten het seizoen met gelijkgestemden willen delen zijn bij ons aan het juiste adres. Met Festileaks als platform hoef jij je wall niet meer vol te spammen met nieuwtjes die 90% van je vriendengroep geen hol kan interesseren. Wij leveren de nieuwsgierige ogen die nooit genoeg krijgen van de laatste ins en outs uit festiland.

Is jouw pen vlotter dan de tong van Jan Smeets? Ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geruchten? Heb je veel vrije tijd? Ben je flexibel inzetbaar, bereikbaar en betrouwbaar? Knal dan nu je persoonlijke gegevens en motivatie op het formulier op onze contactpagina! Wellicht ben jij wel die headliner waar iedereen op zit te wachten…