Guns N’ Roses op tour in 2015

Guns N’ Roses op Rock Werchter of Pinkpop? Dat zou komend jaar zomaar kunnen. In een interview met Legendary Rock Interviews laat gitarist van de band DJ Ashba weten dat er plannen zijn om weer te gaan touren.

Het bericht volgt op de eerdere bekendmaking van twee nieuwe Guns N’ Roses albums die binnenkort zullen verschijnen. Dat bleek uit een interview met frontman Axl Rose in Revolver Magazine. Het merendeel van het nieuwe werk was al geschreven voordat het vorige album Chinese uitkwam. De band ziet het nieuwe werk dan ook als een vervolg op dat album. Daarnaast is het in 2008 uitgebrachte werk geremixt en klaar voor release.

Hoewel de Amerikaanse rockband plannen maakt om de podia weer te betreden, is het maar de vraag of de voormalig leadgitarist Saul Hudson mee zal gaan. Hudson, beter bekend onder zijn artiestennaam Slash, liet eerder deze maand weten geen plannen te hebben om bij de band terug te keren. Er is geen communicatie tussen hem en Rose geweest. Daarbij komt dat hij niet veel bezig is met de toekomst, noch met het verleden.

Al deze berichten voeden de discussie of Guns N’ Roses de Lage Landen weer eens aan zal doen na Ahoy en Graspop in 2012. Waar denk jij dat de band zal staan? Discussieer mee op het forum!