Download Festival komt maandag met ‘epic news’

Download Festival crowd

Naast LiveNation zal ook Download maandag met groot nieuws komen. Dat maakt de organisatie van het festival bekend via twitter. Het gaat hier mogelijk ook om de grote Rock Werchter headliner.

LiveNation maakte zojuist al bekend maandag met groot tournieuws te komen. Nu ook het Britse Download Festival maandag met ‘epic news’ komt lijken de kansen op vooral AC/DC op Rock Werchter een stuk groter. Het Belgische festival maakte eerder deze week bekend het festival te verschuiven om zo een grote headliner binnen te slepen. Chef-muziek Bart Steenhaut van DeMorgen beweerde tevens eerder vandaag dat het om U2 of AC/DC zou gaan.

Download Festival kent als richtlijnen voor het programma vooral rock en metal. Eerdere jaren wist het festival o.a. Metallica, Iron Maiden, Slipknot, The Prodigy, Black Sabbath, Linkin Park en Rage Against The Machine te boeken. AC/DC past perfect in dit rijtje met rock- en metalbands. In 2010 stond de band nog op het festival met een geheel eigen podium genaamd ‘AC/DC Stage’. Download heeft er dus duidelijk veel voor over om de band binnen te slepen. Zal Rock Werchter ook zover willen gaan voor de band? Maandag zal blijken of het daadwerkelijk om AC/DC gaat en ook zal het niet lang meer duren voor Rock Werchter z’n ‘big fish’ bekendmaakt.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen