Advertisement

Jan Smeets: ‘8 december grote naam Pinkpop’

Vanmorgen hing Pinkpop-baas Jan Smeets aan de lijn in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Hoewel het niet meeviel, wist Giel het een en ander uit de 69-jaar oude festivalbaas te trekken.

Giel belde in eerste instantie om te vragen of Pinkpop, net als Rock Werchter, Pharrell Williams had binnengehaald. Smeets reageerde verrast op het nieuws dat Werchter al met het nieuws naar buiten was gekomen.

‘Dat is ook wat. Ik ben even sprakeloos, dat was niet helemaal volgens de afspraken.’

Over Pharrell zegt Jan vervolgens: ‘Hij staat op de lijst, maar ik heb nog geen bevestiging’. Dat lijkt dus een kwestie van tijd.

Ondertussen heeft een bron aan Festileaks kunnen bevestigen dat Pharrell voor Rock Werchter de ‘party act’ van de dag is en dat we dus nog een extra headliner kunnen verwachten voor de vrijdag.

Als Giel vraagt of Smeets nog een naam heeft om aan te kondigen, antwoordt hij dat dit op 8 december gaat gebeuren. Hij vertelt bovendien dat deze naam niet op Rock Werchter zal staan.

Wordt vervolgd!

Beluister hier het hele gesprek dat Giel met Jan Smeets had.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni 2015 op het Megaland terrein in Landgraaf. De jaarlijkse persconferentie, waar de volledige line-up bekend wordt gemaakt, is dit jaar op 25 februari 2015. Over de kaartverkoop is nog niets bekend. Lees hier alles over Pinkpop 2015.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen