Ook The War On Drugs naar Rock Werchter in 2015

Het regent bevestigingen voor Rock Werchter vandaag. Nadat het festival zelf Florence And The Machine bevestigde, kondigde festivalbaas Herman Schueremans zojuist de reeds door ons verklapte komst van Royal Blood aan. Wij doen vanavond nog een extra duit in het zakje.

Festileaks kan bevestigen dat ook The War On Drugs deze zomer afreist naar Rock Werchter. Dat lijkt een open deur na de bevestiging op het Noorse Oya Festival, dus dat vraagt om een extra nieuwtje: de band zal een van de tenten headlinen. Ze staan als hoogste spot in KluB C of The Barn. Die hoge spot voor The War On Drugs komt niet uit de lucht vallen. De Amerikaanse band speelde volgens Festileaks bezoekers op Best Kept Secret en Pukkelpop één van de beste festivaloptredens van 2014.

Naar verwachting wordt de band morgen – samen met Royal Blood en een rits andere namen – officieel aangekondigd worden door de organisatie van Rock Werchter.

The War On Drugs gaat al sinds 2005 mee, maar veroverde pas dit jaar de harten van het grote publiek. Hun recentste album Lost In The Dream ontvangt unaniem lovende kritieken en singles ‘Under The Pressure’ en ‘Red Eyes’ gaan het enorm goed doen in de jaarlijstjes. Vorig jaar waren ze de grote afwezige op Rock Werchter, dit jaar zijn ze er dus gewoon bij.

Eerder wist Festileaks al Foo Fighters, Royal Blood, Faith No More en Underworld vroegtijdig te bevestigen voor Rock Werchter. Foo Fighters en Royal Blood zijn inmiddels ook door het festival officieel bekend gemaakt.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. Naast Foo Fighters maken ook onder meer Muse, Florence And The Machine en Pharrell Williams hun opwachting op het festival in het Belgische dorpje Werchter.De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 29 november. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen