Billy Idol en meer voor Isle of Wight

Isle of Wight Festival Logo

Het Britse Isle of Wight heeft zojuist Billy Idol als headliner bekend gemaakt. Daarnaast zijn Counting Crows, Kodaline, You Me At Six, First Aid Kit, Sheppard, Jessie Ware, The Struts, Jess Glynne en Kool And The Gang toegevoegd aan de line-up van Isle of Wight 2015.

Eerder maakte het Britse evenement al bekend dat Fleetwood Mac exclusief op het festival staat. Ze zullen op zondag 14 juni het festival afsluiten.

Pinkpop en Rock Werchter

Isle Of Wight is interessant om in de gaten te houden, het vindt namelijk in hetzelfde weekend plaats als Pinkpop. Naast Fleetwood Mac waren ook The Black Keys, The Prodigy en Pharrel Williams al bekend gemaakt voor de editie van 2015. Het festival deelt ook ieder jaar een aantal namen met Rock Werchter. Vorig jaar waren Biffy Clyro, Kings Of Leon, Rudimental, The 1975 en Katy B op beide festivals te bewonderen.

Isle Of Wight 2015

Isle Of Wight vindt komend jaar plaats van 11 tot en met 14 juni op het gelijknamige Britse eiland. Kaarten zijn sinds afgelopen vrijdag te verkrijgen. Voor een combiticket incl. camping betaal je ongeveer €248. Ben je een student of tiener? Dan krijg je korting op je ticket. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival zelf klik je hier.

Isle of Wight Logo

Isle of Wight 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Green Day
Pet Shop Boys
The Prodigy
Tickets Kopen