Muse headliner Sonisphere Zwitserland

Foto: Wikimedia

Het moet vreemd lopen, mocht je als festivalganger volgend jaar niet in de gelegenheid komen Muse te aanschouwen. De band kopt zowat elk affiche van de grote Europese festivals. Vanmorgen pakte ook Sonisphere uit met een exclusieve boeking voor Zwitserland.

Sonisphere Zwitserland is een ééndaags festival en wordt gehouden op 6 juni 2015. Vanmorgen werden ook de namen van Kasabian en Incubus gelekt. Deze bands zijn door de organisatie echter nog niet officieel aangekondigd.

Het Sonisphere concept is reeds in vele landen uitgevoerd. Aangezien het aantal locaties jaarlijks terugloopt lijkt de rek er echter een beetje uit. In het verleden werd onder meer Nederland, Duitsland, Zweden, Polen, Griekenland, Italie, Frankrijk, Turkije, Bulgarije, Zwitserland en zelfs India aangedaan.

Het van origine op harde rockstijlen gerichte Sonisphere biedt volgend jaar in Zwitserland plaats aan 30.000 liefhebbers. Tickets zijn nog niet verkrijgbaar. De voorverkoopdata en prijzen moeten nog aangekondigd worden.