Sting naar Zweedse Storsjöyran Festival 2015

Sting
Sting

Een nieuwe naam in het geruchtencircuit! Sting brengt deze zomer weer een bezoekje aan de Europese festivals. De eerste die is bevestigd is het Storsjöyran Festival op 31 juli in Zweden.

We kennen Sting uiteraard allemaal van de Engelse band The Police, waar hij de frontman van was. Vanaf eind juni tourt de zanger als soloartiest met een vijfkoppige band. Er komen zowel hits van The Police als van zijn eigen carrière voorbij. Hiervoor zijn de eerste nu bekend gemaakt, maar volgens de officiële website volgen er binnenkort meer data.

Vandaag heeft Sting dus alvast een aantal concerten bevestigd. Deze zullen plaatsvinden in Zweden, Denemarken en Duitsland. Op 30 juni staat Sting in Denemarken voor the Forest Rock Concerts en op 7 juli op het Wairsteiner Hockeypark in Mönchengladbach, Duitsland. Ook treedt hij twee keer in Zweden op. Het betreft een reguliere show op 29 juni en festivaloptreden op 31 juni tijdens het Storsjöyran Festival.

Op welke festivals denk jij dat Sting nog meer staat? Discussieer hierover gezellig mee op ons forum! Sting komt overigens sowieso al voor concerten naar Nederland. Op 22 en 23 maart staat hij met Paul Simon in de Ziggo Dome.