Advertisement

Eerste namen Down The Rabbit Hole 2015

Down The Rabbit Hole maakt zojuist de eerste namen voor 2015 bekend. En ze mogen er zijn! Onder andere Damien Rice en The War On Drugs staan op het festival in Beuningen. 

De volledige lijst met namen: Damien Rice, The War On Drugs, Alabama Shakes, Patti Smith (met het album Horses), Fat Freddy’s Drop, The Gaslamp Killer Experience, Motorpsycho, Goat, Andrew Bird, Glass Animals, Happyness, Dolomite Minor en Meridian Brothers.

Tickets

De ticketverkoop is per direct begonnen. Tot en met 31 januari zijn er speciale Early Rabbit kaarten verkrijgbaar voor €99. Daarna kosten tickets voor de 3 dagen €126. Er zijn wederom geen dagtickets verkrijgbaar.

Groepskorting

Als je veel vrienden hebt, dan bof je. Wanneer je na 1 februari 10 tickets koopt voor Down The Rabbit Hole, ontvang je er 12.

Down The Rabbit Hole 2015

Down The Rabbit Hole vindt in 2015 plaats op 26, 27 en 28 juni op de Groene Heuvels in Beuningen. Het wordt de tweede editie van het festival, dat dit jaar tegelijk plaatsvindt met Rock Werchter. De voorverkoop is gestart. De speciale Early Rabbit kaarten zijn tot 31 januari verkrijgbaar voor €99, daarna kost een 3-dagenticket €126. Dagtickets zijn niet verkrijgbaar. Check de website van Down The Rabbit Hole voor meer informatie.

Aftermovie Down The Rabbit Hole 2014

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.