Blur met nieuw album naar British Summer Time

Blur Band

De legendarische Britpop-band Blur kondigt vandaag een nieuw album aan, getiteld Magic Whip. Daarnaast staat de band weer eens in Hyde Park tijdens British Summer Time 2015.

Blur speelt op 20 juni 2015 op British Summer Time. De band hield eerder al reünieconcerten in Hyde Park in 2009 en 2012. Nu gaan ze terug naar het vertrouwde park met nieuw materiaal. De kaartverkoop start 27 februari.

Magic Whip is het eerste album in 12 jaar voor Blur. Voorloper Think Tank kwam uit in 2003. Het hoogtepunt van Blur was midden jaren negentig, met albums als Modern Life Is Rubbish en Parklife. In 2013 stond de band nog op Rock Werchter. Magic Whip wordt gereleased op 27 april 2015.

British Summer Time 2015

British Summer Time is de verzamelnaam van een aantal concerten die plaatsvinden in Hyde Park, Londen. Er zijn dan ook alleen dagtickets beschikbaar. Onder andere Kylie Minogue en The Who hebben al een dag tijdens British Summer Time. Check voor meer informatie de website van British Summer Time.


Meer festivaloptredens, een lijst van festivalacts per festival of aftermovies? Check ons YouTube kanaal en abonneer je!