Deel Lowlands terrein al op donderdag open

Vanwege de grote drukte die het Lowlands Café ieder jaar teistert, heeft de organisatie van Lowlands besloten een deel van het terrein al op donderagavond te openen. Voortaan kun je de eerste Lowlandsdansjes doen bij Cape Lowlands, direct na de ingang.

Met dat besluit gaat Lowlands concurrent Pukkelpop achterna, die ieder jaar op de vooravond van het festival een grootse pre-party houdt. De organisatie van Lowlands geeft aan na te denken over de rol die het Lowlands Café vanaf dit jaar zal gaan spelen, al blijft er een plek om tot diep in de nacht door feesten.

Glamping

Dit is niet de enige verandering die Lowlands voor de komende editie ondergaat. Lowlands introduceert namelijk een Glampcamp, een camping voor de mensen die van luxe houden. Deze zal op hetzelfde terrein komen te staan als de Podpads, ook al niet voor de die-hard kampeerders onder ons.

Make-over

Ook gaat het festivalterrein een make-over tegemoet. De organisatie geeft aan dat er op dit moment nog volop getekend wordt, zeker is dat het terrein een volledig nieuw aanzicht krijgt en er een nieuwe indeling komt. De Grolsch blijft voorlopig staan waar die is, echter met een andere naam. Dit ongetwijfeld vanwege de overstap van Grolsch bier naar Heineken. Verder zal, in navolging van Cape Lowlands, Planet Paradise worden vernieuwd. De organisatie zegt naar een nog sfeervollere uitstraling te streven.

Lowlands 2015

Lowlands 2015 wordt gehouden op 21, 22 en 23 augustus. Vorige week werden de eerste namen bekend gemaakt. Onder andere The Chemical Brothers, Major Lazer en Ben Howard zijn van de partij. De kaartverkoop start op zaterdag 7 februari om 11.00 uur. Een weekendkaart (3 dagen festival + camping + pendelbus) kost € 195,-. Traditiegetrouw zal ook dit jaar het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen de locatie zijn. Vorige week werden de eerste namen bekend gemaakt.

 

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.