Weekend- en zaterdagtickets Pinkpop 2015 uitverkocht

Wow! In een uur tijd zijn alle 35.000 weekendtickets en 25.000 dagtickets voor de zaterdag uitverkocht. Dat bevestigt Ticketmaster op Twitter.

Ondanks de grote kritiek op de line-up, blijkt het poppy programma van Pinkpop een schot in de roos. Jan Smeets liet gisteren nog weten niet rekening te houden met een uitverkocht Pinkpop. ”Het zou mooi zijn als het gebeurt, maar het is niet ons streven”, aldus de festivaldirecteur.

Dagtickets voor de vrijdag (o.a. Muse, Elbow, Faith No More) en zondag (o.a. Sam Smith, Pharrell Williams, Foo Fighters) zijn nog wel beschikbaar. Op zaterdag staan onder andere Robbie Williams, The Script en Avicii. Check hier de volledige line-up.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni. De grootste smaakmakers dit jaar komen in de vorm van Muse, Foo Fighters en Robbie Williams. Traditiegetrouw kunnen tickets worden gekocht het weekend na de persconferentie die morgen zal plaatsvinden in Paradiso. Een weekendkaart kost €180,- en een dagkaart gaat je €95,- kosten.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen