Balthazar naar Best Kept Secret 2015

balthazar band

Zojuist in De Wereld Draait Door heeft de band Balthazar bekend gemaakt weer op te treden op het Best Kept Secret Festival. In 2013 waren de Belgen ook aanwezig op de allereerste editie van het festival.

Voor hun eerste twee albums, Applause en Rats, ontving de Belgische indiepopband Balthazar een Music Industry Award voor ‘Beste Album’.  Ze hebben door heel Europa getourd als voorprogramma van Editors en stonden reeds op grote festivals als Lowlands en Pukkelpop. Vandaag verscheen het derde Balthazar-album Thin Walls en speelde de band in de studio van DWDD.

Het eerste concert van Balthazar op Best Kept Secret is terug te kijken op ons YouTube-playlist ‘Festivalconcerten’:

 

Best Kept Secret 2015

Wil je meer weten over dit festival? Zoek je oudere berichten terug? Check dan onze Best Kept Secret 2015 programma pagina. Op deze pagina lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2015

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 19-21 juni 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.