Bestival Canada komt met Florence + The Machine en meer

Bestival Live

De line-up voor de eerste Canadese editie van Bestival is voor een groot gedeelte rond. Florence + The Machine en Nas zijn de headliners voor het festival in Toronto.

Ook zijn onder meer Caribou, Owen Pallett, Wavves, Jamie xx, SBTRKT, Flume, Rudimental, Omar Souleyman Flosstradamus, Robin Schulz, Jamie Jones, Clean Bandit, Born Ruffians, Cashmere Cat, Justin Martin, Dusky, Skream, Robert DeLong, Cassy, Shamir, en Keys N Krates geboekt voor een optreden.

Toronto

Vorige maand maakte het Britse Bestival bekend overzees te gaan. Organisator en dj Rob da Bank is verheugd over de expansie naar het buitenland. “Het heeft 12 jaar geduurd voordat we een Bestival organiseren in het buitenland. Ons geliefde festival is de afgelopen jaren gegroeid tot één van de belangrijkste op de festivalkalender.”

Bestival Toronto 2015

Het festival vindt plaats op 12 en 13 juni in Toronto en op één van de Toronto Islands. Artiesten die hier optreden hoeven we op dat moment niet op festivals in Europa als Pinkpop te verwachten. Tickets gaan vandaag in de voorverkoop voor diegene die zich voor 1 maart hebben aangemeld voor de mailinglist. Donderdag 5 maart start de vrije verkoop van tickets. Prijzen beginnen voor snelle beslissers bij 99,50 dollar en lopen in rondes op tot 189,50 dollar.

Bestival Toronto