Positivus boekt Placebo, Kasabian en meer

Positivus heeft ons vandaag getrakteerd op de tweede lading namen. Placebo, Kasabian en meer zullen deze zomer ook in Letland te bewonderen zijn.

Naast Placebo en Kasabian zijn ook Charli XCX, Everything Everything, Lamb, The Sound Poets en Triana Park toegevoegd aan de line-up voor komende editie. Eerder waren onder andere Robert Plant, Basement Jaxx en St. Vincent al aangekondigd. De poster ziet er momenteel zo uit:

Positivus Festival 2015 - 2

Placebo

Placebo bestaat in 2016 twintig jaar (!). In 2014 werd het startsein voor de festiviteiten gegeven met de aankondiging van een tour in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Sinds 16 februari jl., is het hele oeuvre van de band wereldwijd beschikbaar op verschillende streaming diensten. Komende zomer is Placebo ook op verschillende festivals te zien, waaronder Northside Festival, INmusic Festival en Hurricane/Southside Festival.

Positivus Festival 2015

Positivus Festival is een jaarlijks terugkerend driedaags festival en biedt live muziek in verschillende genres: pop, folk, electro en meer. Het grootste Baltische muziekevenement zal voor de negende keer plaatsvinden van 17-19 juli in Letland. Het festival biedt toegang tot weiden, bossen, het strand, evenals de lokale stad Salacgrīva. Een Positivus Festival 3-daags ticket zonder camping kost 65 euro en een 3-daags ticket met camping 71 euro. De voorverkoop is reeds hier begonnen.

Benieuwd geworden? Kijk hier nu de flashbacks naar 2014 om een indruk te krijgen van het festival.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLFguPQuwr2tj-ZQEaqqQI1em1jiW8ySua