Spotify-Special: Festival Anthems

rock werchter

Festileaks presents: de 100 beste, mooiste en lekkerste festival anthems aller tijden! Vorige maand konden jullie je ultieme festival anthem insturen. Het resultaat mag er wezen: van Oasis tot Major Lazer, van Metallica tot OutKast.

Vorige week hadden gebruikers van Festileaks de mogelijkheid om via één van onze kanalen zijn/haar favoriete festival anthem door te sturen; die ene plaat die jou liet dromen over de festivalweide. Het levert een prachtige collectie klassiekers op die iedere festivalliefhebber wel de kriebels moet geven. Luister naar de eerste ‘Festileaks Spotify-Special’ en maak je klaar voor opnieuw een prachtige festivalzomer!

De festival anthem-playlist is de eerste van vele Spotify-Specials. Iedere maand stelt het Festileaks-team een Spotify-Special samen met een leuk, grappig of bijzonder thema. Nog een reden om Festileaks op Spotify te volgen dus!

Spotify playlist anthems

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify account is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je niet alleen lezen over de aankondigingen van nieuwe artiesten, maar meteen beluisteren wat je te wachten staat deze zomer? Check hieronder het overzicht van playlists:

Net als jij, zijn wij festivalliefhebbers. Muziek is een liefde. Muziek is een eerste levensbehoefte. Maar waar luisteren de Festileakers nu naar? We stellen ons graag muzikaal aan je voorin de special playlist ‘De redactie draait…’. Niks is zo veranderlijk als de mens of de muziek waar hij naar luistert. Daarom wordt ook deze playlist regelmatig ververst.

redactie