Advertisement

Benicàssim 2015 strikt Frank Turner en meer

Benicassim Festival Main

Het Spaanse festival Benicàssim heeft weer een lading nieuwe namen vrijgegeven. Onder andere Frank Turner en The Cribs reizen af naar de gelijknamige stad Benicàssim. 

Verder zijn ook de indierockers van Palma Violets, de Franse DJ Madeon, ‘The Book of Love’-zanger Gavin James en de opkomende soul-artiest Curtis Harding van de partij.

Daarnaast staan Godspeed You! Black Emperor, Swim Deep, Vetusto Morla, Reverend and the Makers, Tiga, Evan Baggs, The Riptide Movement en Ham Sandwich op het podium,

Eerder bevestigde de organisatie van Festival Internacional de Benicàcissm (FIB) de komst van Florence + the Machine, The ProdigyKaiser Chiefs en Stromae.

Benicàcissm 2015

Het festival vindt deze zomer plaats op 16, 17, 18 en 19 juli. Kaartjes koop je voor 130 euro. Voor 85 euro extra plak je er middels een Villacamp-ticket nog vier kampeerdagen aan vast. Het festivalterrein ligt op een uurtje rijden van Valencia en op een kleine drie uur rijden van Barcelona. Ideaal om dit festival de combineren met een vakantie aan de Spaanse oostkust.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2024

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 18-20 juli 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Martijn Kousen

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

Meer van Martijn