Best Kept Secret zoekt fijnproevers

BKS 2016 programma

Naast de muziek is eten en drinken één van belangrijkste onderdelen van de festivalbeleving. Dat heeft Best Kept Secret goed begrepen, zij stellen namelijk ieder jaar weer een uitgebreide menukaart op waar zelfs de fijnproevers hun vingers bij af zullen likken. Om ook dit jaar niet teleur te stellen, zoekt het festival voorproevers voor het 2015-menu.

Vorig jaar kon je als festivalbezoeker onder andere Mac ‘n’ Cheese, authentieke Indonesische saté en Groningse Kaasfondue krijgen. Dit jaar wil het festival op 20 april alvast een aantal gelukkige Bourgondiërs kennis laten maken met de food line-up.

Meedoen 

Het enige wat je moet doen is jouw lievelingsgerecht van Best Kept Secret achterlaten op de Facebookpagina van het festival en de vriend(in) die je graag wil meenemen naar de proeverij taggen. Er is één maar: je moet wel in het bezit zijn van een ticket voor het festival. 10 april worden vijf winnaars gekozen en mogen samen met een vriend(in) genieten van een 4-gangenproeverij. Voor meer details check de site.

Best Kept Secret 2015

Wil je meer weten over dit festival? Zoek je oudere berichten terug? Check dan onze Best Kept Secret 2015 programma pagina. Op deze pagina lees je al het nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2015. Weekendtickets voor Best Kept Secret festival 2015 kosten €125, dagtickets €69, een campingticket voor het gehele weekend €22,50 (alle prijzen ex. servicekosten). Kaartjes voor Best Kept Secret worden verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets, Eventim en Primera-winkels.

Wil je tijdens het nuttigen van jouw eigen culinaire creatie alvast genieten van de muziek dat op Best Kept Secret te horen zal zijn? Check dan ons Spotify account.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2015

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 19-21 juni 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.