Donderdag Pukkelpop uitverkocht

Gisteren wisten we al te melden dat het hard ging met de tickets voor de Pukkelpop donderdag. Na een kleine twee dagen verkoop zijn alle dagtickets voor de donderdag over de toonbank.

Ondanks een flinke prijsstijging van de tickets kostte het Pukkelpop vrijwel geen moeite om de eerste dag van het dertigjarig jubileum uit te verkopen. Op de eerste dag prijken namen als Linkin Park, Limp Bizkit, Enter Shikari, Seasick Steve en Knife Party op het affiche.

Tickets voor de vrijdag en zaterdag alsmede de combitickets zijn nog wel beschikbaar.

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar 30ste jubileum met o.a. Linkin Park, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Festivalgangers die de donderdag van Pukkelpop nog willen bezoeken kunnen dat enkel doen door een combiticket te kopen voor €199. Voor de vrijdag en zaterdag kunnen nog tickets worden gekocht voor €95.

De Pukkelpop-voorpret kan alvast beginnen met deze Spotify playlist die Festileaks speciaal voor jou heeft samengesteld.

 

 

 

 

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen