Het Kinderfeestje op Paaspop met o.a. Naffz en David Ghetto

Géén 1-april grap! Paaspop krijgt dit jaar zijn eigen kinderfeestje. Het concept van WHO Events ‘Het Kinderfeestje’ krijgt een podium op het festival. Op het programma staan Nederlandse dj’s als Naffz, David Ghetto, BobbyFresh en Kid De Luca.

Het Kinderfeestje is één van de vele concepten van WHO Events & Entertainment. Jong en oud dj-talent kan zich via via de events van WHO presenteren aan de grote wereld. Voor sommige dj’s op het programma is Paaspop echter geen onbekend terrein. Vorig jaar mochten o.a. David Ghetto, BobbyFresh, Naffz, Brocco en Puinhoop Kollektiv al een feestje bouwen in ‘De Ballenbak 2.0’. Aanmelden voor Het Kinderfeestje (incl. een glijbaan en Hollandse spelletjes) kan via het Facebook-event.

Festileaks vanaf Paaspop!

De timetable van Paaspop staat inmiddels al online. Het wordt dus puzzelen geblazen. Wordt het Kensington of Fiddler’s Green? John Coffey of The Indien? Bade, Sunday Sun of toch de Pubquiz? En hebben we ondertussen nog even tijd voor een Kinderfeestje? Allemaal vragen die wij ons aankomend Paasweekend gaan stellen, want Festileaks is er uiteraard ook bij. Het hele weekend doen we live verslag! Be there.

Paaspop 2015

Paaspop is ook dit jaar weer traditiegetrouw in het Paasweekend, wat dit jaar valt tussen 3 en 5 april. Eerder werd ook de komst van onder andere Anouk, The Bloody Beetroots, Deus, The Kooks, Jett Rebel, Selah Sue en Rudimental aangekondigd. Mocht je erbij willen zijn, moet je naar Schijndel afreizen. Tickets zijn nog te verkrijgen binnen een prijsrange van €39,- tot €99,-.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Kopen