‘Kaartverkoop Lowlands 2015 gaat hard’

Lowlands is hard op weg om uit te verkopen. Het (nieuwe) Britse Twitteraccount van het festival in Biddinghuizen laat weten dat je snel kaarten moet kopen als je er nog bij wilt zijn.

Vorige week maakte Lowlands op woensdag én op donderdag nieuwe namen bekend en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Zo werden op woensdag onder andere FFS en James Bay aan het affiche toegevoegd en op donderdag werd onder andere Paolo Nutini bevestigd. Wil je alle artiesten beluisteren én bekijken? Check dan onze Lowlands 2015 playlist op YouTube of Spotify.

Lowlands 2015

Het is belangrijk dat je snel handelt als je er dit jaar bij wil zijn. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten. Ja, je leest het goed. Lowlands is een zogeheten ‘weekender’ en kamperen hoort er dus bij. Hoe overleef je de Lowlands-camping? Check Vrijbuiter voor je uitrusting én tips & trics.

Op onze Lowlands 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.