Advertisement

Kendrick Lamar naar Lowlands 2015

Kendrick Lamar komt naar Lowlands. De organisatie van het polderfestival maakt de komst van de rapper en meervoudig grammy award winnaar vanochtend bekend.

Het is niet de eerste keer dat de rapper naar de lage landen komt. Twee jaar geleden stond de artiest al eens op Lowlands en liet toen de Grolsch tent ontploffen. Met een nieuw, wereldwijd goed ontvangen album, komt de Amerikaan het kunstje nog eens overdoen. Niet voor niets is zijn nummer ‘King Kunta’ deze week bekroond tot 3FM megahit.

Lowlands 2015

Lowlands vindt dit jaar plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Dit jaar zijn er wat wijzigingen in de opzet van het terrein. Een gedeelte van het festivalterrein zal op donderdagavond al geopend worden en tent Grolsch wordt vervangen i.v.m. de nieuwe sponsor Heineken.

De ticketverkoop is al in volle gang. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten. Ja, je leest het goed. Lowlands is een zogeheten ‘weekender’ en kamperen hoort er dus bij. Hoe overleef je de Lowlands-camping? Check Vrijbuiter voor je uitrusting én tips & trics.

Op onze Lowlands 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

 

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.