Rock Werchter presenteert programma The Hive

Rock Werchter Festival

Na de eerste editie in 2014 komt The Hive dit jaar terug op Rock Werchter. Vandaag maakt de organisatie het programma voor de grootste camping van het festival bekend.

Het feest op The Hive begint voor de houders van een Camping XL-ticket al op woensdagavond. Op deze avond opent de camping met de Lipton Ice Tea Opening Party. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je na het programma op het festival doorgaan op The Hive tot 4 uur ’s nachts. Dit wordt georganiseerd door Studio Brussel. De DJ’s van de radiostation presenteren op deze avonden De Afrekening. Op zondag wordt The Hive afgesloten door Red Bull Elektropedia Closing Party.

Overdag

Ook overdag hoef je jezelf niet te vervelen tot Rock Werchter op het festivalterrein begint. Zo zorgt onder andere Red Bull voor de muzikale omlijsting en is Playstation PS4 Experience Tour op The Hive aanwezig. Op de camping zorgt de organisatie met verschillende comfortzones voor voldoende faciliteiten.

Toegang

Dit jaar is de entertainmentzone van The Hive niet meer voor iedereen toegankelijk. Op woensdag is The Hive toegankelijk voor alle festivalgangers. Op de overige dagen is de entertainmentzone enkel toegankelijk voor kampeerders op de camping van The Hive.

Rock Werchter 2015

Wil je niet alleen lezen over de aankondigingen van nieuwe artiesten, maar meteen zien of beluisteren wat je te wachten staat op Rock Werchter 2015? Check dan onze Rock Werchter playlist op YouTube of Spotify.

Rock Werchter 2015 vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen