Advertisement

Rock Werchter zoekt ontwerptalent voor Wapkin

Rock Werchter Festival

Ook op Rock Werchter wil je als bezoeker je handen schoonmaken na je al dan niet gezonde maaltijd. Net als vorig jaar kan dat in 2015 met een door jou ontworpen servet: de Wapkin.

Ook dit jaar kun je als bezoeker de Wapkins van Rock Werchter ontwerpen. Win je de competitie, dan worden jouw servetten dit jaar gebruikt door zo’n 150.000 bezoekers op Rock Werchter. Dat is nog niet alles. De gehele prijs bestaat uit:

  • Twee combitickets
  • Een stapeltje drank- en eetbonnen
  • een stapel van de door jou ontworpen Wapkins
  • toegang tot het luxe Rock Werchter-terras

Als jij de nieuwe Wapkin-king of – queen bent, stuur je jouw ontwerp voor 13 mei in. Rock Werchter kiest de drie origineelste uit, waarna op Facebook gestemd kan worden op de opvolger van Bart Verlaak, Rob Kaspers en Bram Deprins. Wil jij deze prijs winnen? Check dan snel de richtlijnen voor de Wapkin en ga aan de slag.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. De grootste namen op het affiche zijn Foo Fighters, Muse en Mumford And Sons. Het festival is bijna uitverkocht, er zijn inmiddels geen tickets meer voor donderdag, zaterdag, zondag of het hele festival. Er zijn alleen nog enkele kaarten beschikbaar voor de vrijdag. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen