Complete line-up FYF Fest 2015 bekend

Zojuist heeft de organisatie van FYF Fest 2015 haar gehele line-up gepresenteerd. Zo zullen onder andere Frank Ocean, Morrissey en Bloc Party op het festival aanwezig zijn.

Naast de bovengenoemde namen zijn o.a. ook Chet Faker, The Jesus & Mary Chain, Purity Ring, Run the Jewels, Savages, Flume, FKA Twings, Solange, Belle & Sebastian en Spiritualized aangekondigd. Hieronder de poster met de gehele line-up:

FYF Fest line-up 2015

Er is één naam die onmiddellijk opvalt op de poster: Run The Jewels. Eerder werd namelijk bekend gemaakt dat het rapduo de show op Pukkelpop moest cancelen. In een reactie lieten de rappers weten dat het om een fout ging in de aankondiging. Dat blijkt wel, aangezien FYF Fest in hetzelfde weekend plaatsvindt als Lowlands en Pukkelpop, maar dan aan de andere kant van de wereld.

FYF Fest 2015 

FYF Fest zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 en zondag 23 augustus – het beruchte ‘Lowlands en Pukkelpop’-weekend – in Los Angeles, California. De kans is dus klein dat de festivals namen zullen delen.

De ticketverkoop start aanstaande vrijdag. Een weekendticket is aan te schaffen voor €155,-. Dagkaarten zullen te koop zijn voor een bedrag van €96,-. Voor meer informatie over de tickets en line-up check je de website van FYF Fest.