Judy Blank en PollyAnna op Pinkpop 2015

1081
Garden Of Love Pinkpop
Garden Of Love Pinkpop

Dit jaar vind je op Pinkpop een verborgen area. Na ruim 10 jaar afwezigheid komt de Garden Of Love terug op het terrein. Deze komt achter Cantina Mobile op het voorplein. Tussen de bomen wordt een rustig en romantisch plekje gecreëerd waar men kan genieten van de heerlijke klanken van Nederlands’ beste singer-songwriters.

Gisteren las je bij ons al dat Anna Rune als Beste Singer-Songwriter van Nederland een plekje op het Pinkpop affiche heeft veroverd. Toen werd ook bekend dat het een ‘bijzonder optreden’ zal worden en vandaag wordt bekend waarom. Anna staat namelijk samen met twee andere singer-songwriters op de Garden Of Love. Ook kunnen bezoekers hier zelf de gitaar in de hand nemen voor een prachtig (liefdes)liedje. Bij deze foodtruck kan men bovendien genieten van heerlijke vegetarische gerechten, biologische wijnen en alcoholvrij bier.

Vrijdag wordt afgetrapt met de winnaar van het programma ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’ Anna Rune. De van oorsprong Vlaamse Anna heeft een klassieke achtergrond en dat is ook terug te horen in haar muziekstijl. Dit is namelijk een combinatie van pop en filmmuziek met klassieke invloeden. Ze wil met haar muziek graag mensen raken en ze geniet enorm van het applaus en de aandacht.

Op zaterdag is het de beurt aan Judy Blank. Judy Blank omschrijft haar muziek als ‘eerlijke pianopop met een hart’ en bracht in 2014 haar eerste album ‘When The Storm Hits’ uit. Na optredens op North Sea Jazz, Lowlands en haar eerste clubtour, betreedt de Gelderse Judy ook het podium op Pinkpop 2015. Gewapend met haar gitaar zal ze tevens nieuwe nummers van haar tweede album, waar ze nog aan werkt, ten gehore brengen.

Als laatste zal op zondag de pipowagen het domein zijn van PollyAnna. Met de single ‘Sing’ werd PollyAnna (echte naam Britt Pols) begin 2015 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. 3FM DJ Giel Beelen noemde haar zelfs in een uitzending van De Wereld Draait Door hét talent van 2015; “Een dame waarvan ik oprecht niet wist dat ze uit Nederland kwam.” Haar debuutalbum ‘Indigo’ kwam eind 2014 uit en brengt popliedjes met een vleugje Rock en snufje Country.

Kun je nu al niet wachten tot Pinkpop 2015 van start gaat en heb je genoeg van enkel lezen of het festival? Check dan onze Pinkpop 2015 playlist op YouTube of Spotify

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar. Deze kosten €95,- per stuk.

Dit jaar moeten we het op Pinkpop overigens helaas doen zonder het befaamde mini-reuzenrad, die staat namelijk te pronken op de wereldtentoonstelling in Milaan. Op onze Pinkpop 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!