Lowlands 2015 lost nieuwe namen

Lowlands 2015 geeft steeds meer vorm aan het dance- en elektronicaprogramma van het festival: onder andere Âme en Dusky zijn aan de line-up toegevoegd.

Maar daar blijft het niet bij! Ook Karenn, Trippy Turtle, Motor City Drum Ensemble, De Sluwe Vos, DJ Tennis, Paranoid London, Sango, Spor, Mefjus, Batida, 18+, DJ SLOW en Tsepo staan geboekt voor Lowlands 2015. Deze nieuwe namen vormen een mooie aanvulling op de poster, waar artiesten als Kendrick Lamar, Paolo NutiniFFS, Limp BizkitThe Chemical Brothers, Major Lazer, Ben HowardInterpol, Kodaline, Hot Chip en Underworld al op prijkten.

 

Check de Lowlands 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat in Biddinghuizen? Check dan onze Lowlands 2015 playlist op YouTube of Spotify!

 

Lowlands 2015

Lowlands vindt dit jaar plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Dit jaar zijn er wat wijzigingen in de opzet van het terrein. Een gedeelte van het festivalterrein zal op donderdagavond al geopend worden en tent Grolsch wordt vervangen i.v.m. de nieuwe sponsor Heineken.

De ticketverkoop is al in volle gang. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten. Ja, je leest het goed. Lowlands is een zogeheten ‘weekender’ en kamperen hoort er dus bij. Hoe overleef je de Lowlands-camping? Check Vrijbuiter voor je uitrusting én tips & trics.

Op onze Lowlands 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.