Lowlands presenteert theater- en dansprogramma

Lowlands 2014

De line-up van Lowlands 2015 krijgt steeds meer vorm. Gisteren waren daar nog 15 nieuwe muzikale artiesten, vandaag komt de organisatie met het theater- en dansprogramma. Daarmee is de invulling van de Juliet-tent bekend.

Zo geeft Jakop Ahlboom een horrorvoorstelling, doet Conny Janssen een dans over het principe van in- en uitzoomen, vertelt Daria Bukvic het verhaal van de in Nederland gevestigde asielzoekers, onderzoekt Davy Pieters de oorzaak van zijn eigen dood en geeft Viktor Griffioen een orkatershow.

Verder komen de vaste klanten van het Scapino Ballet uit Rotterdam hun 12e optreden op Lowlands geven, doet de Spaanse Farruquito een flamencoshow, speelt Ann van den Broek het spelletje ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ en danst David Middendorp een ‘beeldend verhaal over liefde, emotie en de dunne lijn tussen fantasie en realiteit’.

Tot slot trekken De Verleiders de moraal van de top van het bankwezen in twijfel. De komst van De Verleiders was reeds aangekondigd.

Lowlands 2015

Lowlands vindt dit jaar plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Dit jaar zijn er wat wijzigingen in de opzet van het terrein. Een gedeelte van het festivalterrein zal op donderdagavond al geopend worden en tent Grolsch wordt vervangen i.v.m. de nieuwe sponsor Heineken.

De ticketverkoop is al in volle gang. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.