Ook droneverbod op Pinkpop 2015

Pinkpop 2017

Na het verbod op Rock Werchter en TW Classic geldt nu ook een droneverbod op Pinkpop. Vanaf 2015 zijn geen onbemande luchtvaartuigen meer toegestaan.

Dit blijkt uit de Pinkpop-app die gisteren van een update is voorzien. Ook op de website zijn de huisregels inmiddels aangepast. Overtreders kunnen zonder teruggave van entreegelden van het terrein worden verwijderd.

Naast drones zijn er meer opvallende dingen te vinden op de lijst van verboden voorwerpen op Pinkpop. De selfiestick wisten we al, maar ook voetbalshirts en glow sticks zijn niet toegestaan in Landgraaf. Check hier wat wel en niet mee naar binnen mag op Pinkpop.

Muse 

Vorige maand kondigde Muse nog aan drones te willen verwerken in hun shows. Dat plan lijkt nu in de prullenbak te kunnen. De mannen gaven tijdens Big Weekend al aan dat de Europese regelgeving ze niet echt meezit.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar. Deze kosten €95,- per stuk.

Op onze Pinkpop 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws , geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen