Video: Editors op Pinkpop 2014

Editors YouTube
Editors YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Editors op Pinkpop 2014’.

Het zonnetje schijnt wat vaker en de festivalkriebels beginnen toe te nemen. Het seizoen is pas net begonnen en de meeste festivals moeten gelukkig nog komen. Met deze video willen we je verder klaarstomen voor komende zomer.

Afgelopen maandag maakten Editors hun Europese tour bekend. Na één uitverkochte HMH, is daar later nog een datum aan toegevoegd in dezelfde zaal. Nederland houdt dus van Editors en Editors van ons. Afgelopen twee jaar waren ze een veel geziene gast op festivals, maar dat is helaas dit jaar (nog) niet het geval. Het lijkt erop dat we het met concerten moeten doen, maar dat mag de pret van onderstaande video zeker niet drukken.

Het vijfde studioalbum van Editors is in de maak. De eerste track van dit album moesten de fans zelf zoeken. Een Nederlandse fan kwam het nummer ‘No Harm‘ tegen op een compilatie cd van de platenmaatschappij.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%