Winnen: 2 weekendtickets Indian Summer + Vrijbuiter Festival Hotel

Yeah! We hebben weer een mooie winactie voor je in petto. Deze week maak je kans op 2 tickets voor het Indian Summer festival (o.a. Anouk, Kensington en Jett Rebel) én slaapplekken in het Festival Hotel van de vrienden van Vrijbuiter.

Stel je voor. Kom je net terug van een avondje Anouk, staat je tentje al voor je opgezet. En dat op een steenworp afstand van het festivalterrein! Dit jaar introduceert Vrijbuiter het Vrijbuiter Festival Hotel. Een hotel bestaande uit twintig tenten voor twee personen voorzien van alle praktische gemakken. Slepen met luchtbedden, slaapzakken, kussens en lampen behoort daarmee tot de verleden tijd. Ze kopen overigens ook, want het tentje en de inhoud mag je na het festival gewoon mee naar huis nemen.

In een hotel kan een hotel lounge niet ontbreken. Te midden van alle tenten wordt hier elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd voorzien van brood, diverse soorten beleg, ontbijtkoek, melk, thee en verse pot warme koffie. Een betere start van je festivaldag kan je niet wensen.

Meedoen!

Om die tickets en slaapplaats in het Vrijbuiter Festival Hotel te winnen moet je dit formulier invullen op de website van Vrijbuiter. Je dingt vervolgens automatisch mee naar dat heerlijke weekend Indian Summer. Leuker kunnen we het niet maken, en makkelijker eigenlijk ook niet.

Indian Summer 2015

Indian Summer vindt dit jaar plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni. Grote namen op het affiche zijn onder andere Anouk, Kensington, Jett Rebel en Milky Chance. Muziekliefhebbers die niet zo zeker zijn van hun winstkansen kunnen ook tickets aanschaffen via de website of bij een filiaal van Primera.