WINNEN: Een gloednieuwe tent van Vrijbuiter

Het festivalseizoen nadert en de eerste inkopen kunnen worden gedaan. Onmisbaar: een tent. Heb je er nog geen? Dat komt goed uit, want Festileaks mag namens Vrijbuiter 2 pop-up tenten weggeven!

Op een lijst van festival-gerelateerde irritaties staat dit ongetwijfeld met stipt op 1: het opzetten van de tent. Geen waterig bier of gore Dixi kan op tegen het gevecht met tentstokken in de blafhete zon. Menig festivalganger heeft wel eens te maken gehad met een ongewillig grondzeil of ander gedoe. Je zou bijna het plan trekken in de open lucht slapen. Alles went, behalve een tent.

Gelukkig is er een nieuw tijdperk aangebroken wat festival-comfort betreft. Met de Outdoor Quick Pop Compact van Vrijbuiter voorkom je alle stress en ga je met een gerust hart de heide op. De tent weegt niet meer dan een sixpack bier en staat ook nog eens sneller dan dat jij je blikje open hebt. Je gooit hem op, zet hem vast en je bent klaar. Ook bij het opruimen hoef jij je niet te verwonden. Je vouwt hem namelijk gewoon op en schuift hem terug in zijn tas.

En nu komt het mooiste: jíj kunt er één winnen! Festileaks mag 2 exemplaren weggeven, het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Van welk festival is Jan Smeets de directeur?

A. Lowlands
B. Rock Werchter
C. Pinkpop

Antwoord insturen »

Geef je antwoord voor 11 mei 2015 door op http://www.vrijbuiter.nl/winactie-festileaks en wie weet slaap jij deze zomer zonder kleerscheuren in je gloednieuwe Outdoor Quick Pop-tent!