Ben Howard heeft door een infectie aan zijn borstkas tweelingfestivals Hurricane en Southside moeten cancellen. Beide festivals vinden komend weekend plaats in Duitsland. 

Dat meldt hij op Facebook:

We’re gutted to announce that we will not be able to perform at this weekend’s Hurricane and Southside festivals. We…

Posted by Ben Howard on Thursday, June 18, 2015

 

Hurricane en Southside hebben in de vorm van de Duitse band Madsen meteen een vervanger gepresenteerd.

Rock Werchter

Ben Howard verwijst in zijn post nog naar het ongeluk van Dave Grohl. Hij viel afgelopen vrijdag van een podium in Zweden en moest daardoor de gehele Europese tour van de Foo Fighters annuleren, waaronder Rock Werchter en Glastonbury. Ben Howard staat ook volgende week op beide festivals, maar deze gigs gaan vooralsnog gewoon door. Rock Werchter heeft het wat afzeggingen betreft bepaald niet makkelijk, want eerder cancelden ook Sam SmithJD McPherson en BADBADNOTGOOD hun optreden. Ook Dotan is door stemproblemen een twijfelgeval. Hozier moest eerder afzeggen voor Rock am Ring en ook hij staat komende week op Glastonbury en Rock Werchter.