Frontman Dave Grohl van de Foo Fighters heeft vrijdag tijdens een optreden in het Zweedse Göteborg zijn been gebroken. De Foo Fighters sluiten zondag Pinkpop af.  UPDATE
Jan Smeets heeft contact gehad met het management van de Foo Fighters. Het optreden van Foo Fighters op Pinkpop lijkt gewoon door te gaan. Bron: www.1limburg.nl.

Tijdens het tweede nummer in het Göteborg viel Grohl van het podium. Hij werd opgelapt en speelde even verder op een stoel op het podium. Iets later brak hij het optreden alsnog af. Hij beloofde snel naar het ziekenhuis te gaan en terug te komen. En jawel hoor; Dave kwam terug in het gips en maakte de show af!

Pinkpop-baas Jan Smeets reageerde in eerste instantie verrast op het nieuws, maar gaf daarna toe dat er contact wordt gelegd met het management van de band. “Zolang wij niets definitief weten gaat het optreden zondagavond gewoon door”.

Check onderstaande toespraak van Dave Grohl die belooft terug te komen in het gips. Held!

DELEN
Bas
Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?