Best Kept Secret Festivals

Data Best Kept Secret 2016 bekend

Best Kept Secret is op dit moment nog in volle gang, maar de organisatie komt nu al met data voor de volgende editie. Het festival keert terug op 17, 18 en 19 juni 2016.

Ook zijn vandaag de eerste tickets voor de editie van 2016 in de verkoop gegaan. Niet op het web of bij de Primera, maar op het festivalterrein zelf. Tegenover stage THREE gaan de ‘Extreme early bird weekend tickets’ voor €99,- over de toonbank. Er is een limiet van vier tickets per persoon.

De kaarten gaan op dit moment erg snel. Zo waren ze vanmiddag zelfs al tijdelijk uitverkocht.

Geen slechte deal! Heb jij je kaartje voor 2016 al binnen? #festileaks #bks15 #bestkeptsecret #liveblog

Een foto die is geplaatst door Festileaks (@festileaks) op

 

Best Kept Secret 2016

Zoals boven aangegeven zal Best Kept Secret op 17, 18 en 19 juni 2016 terug keren. Ook deze editie zal plaatsvinden op het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Mocht je al beschikken over een van de ‘Extremely early bird tickets’, dan kun je hier alvast aangeven er volgend jaar bij te zijn.

 

About the author
Kylian

Kylian

Soms pen ik een tekst, dan weer een doodle. De vrije tijd wordt roekeloos verruild voor de klanken van EDEN en Oh Wonder, wat perfect samengaat met cheesecake en petrichor. Sinds enige tijd onderdeel van het Nederlandse Sziget en Balaton Sound-team en de gewoonte vaak te verhuizen.

Add Comment
Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *