De beste Rock Werchter-voorspeller van 2015 is bekend

rock werchter

De afgelopen maanden hebben tientallen moedige forumleden gestreden in onze grote Rock Werchter; raad de line-up competitie voor een Ticketmaster cadeaubon t.w.v. 20 euro. Het heeft even geduurd, maar we hebben een winnaar!

De spanning was enorm groot in de afgelopen maanden. Rock Werchter zorgden voor hectische weken door iedere vrijdag een zestal namen te lossen. Hierdoor moesten de voorspellers ook nog eens goed bij de les blijven. Deelnemers konden punten verdienen voor het raden van Rock Werchter-artiesten alsmede de podia waarop deze zullen gaan spelen.

Namen als Foo Fighters, Muse, Florence + The Machine en Kasabian bleken makkelijk te voorspellen. Echter had Rock Werchter ook grote verassingen in petto. Zo werden o.a. Lenny Kravitz, The Chemical Brothers, Pharrel Williams en Ben Howard weinig tot geen één keer geraden.

We willen forum-lid ‘Luud’ feliciteren met de overwinning. Hij mag zich dit jaar de allerbeste Rock Werchter-voorspeller noemen en de prijs, een Ticketmaster cadeaubon t.w.v. 20 euro, in ontvangst nemen! Luud wist de komst van headliners Muse, Foo Fighters en Mumford & Sons te raden. Daarnaast had hij ook nog eens 32 andere namen van het Werchter-affiche goed voorspelt. In totaal heeft Luud 39% van de line-up goed geraden. Een behoorlijke prestatie!

De top 10:

1. 1180 pnt. – Luud
2. 1040 pnt. – Thomus
3. 960 pnt. – Wessel
4. 950 pnt. – eloelo
5. 910 pnt. – Foo Fighter
6. 890 pnt. – Gloeilamp
“. 890 pnt. – Everyknight
8. 740 pnt. – neontiger
9. 730 pnt. – MeukiJam
10. 660 pnt. – Niekvondeling

De volledige uitslag van de Rock Werchter; raad de line-up competitie vind je hier. Voor de uitslag van de Pinkpop; raad de line-up competitie kijk je hier.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen