Mark Ronson toch op Pukkelpop 2015

Pukkelpop 2015

Vlak voor het zomerse weekend komt Pukkelpop met een klein aantal nieuwe namen. De meest opvallende is Mark Ronson. De Engelse muzikant en DJ zegde eerder zijn Pukkelpop optreden af maar mag opnieuw op het affiche genoteerd worden.

De ‘Uptown Funk’ schrijver moest eerder verstek laten gaan voor mediaverplichtingen in de Verenigde Staten, maar een drastische wijziging in zijn agenda bood hernieuwde mogelijkheden voor het Belgische festival. Of dat ook iets voor Lowlands betekent, is nog onduidelijk.

Naast Mark Ronson mogen ook Baroness, Garden City Movement en The Last Internationale worden toegevoegd aan de line-up. Zij sluiten zich aan bij artiesten als Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Limp Bizkit en Netsky.

Ook voor de openingsparty op woensdag mogen nieuwe namen bijgeschreven worden: Radio Soulwax, Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist LeMC, Soldier’s Heart en The Whatevers komen het publiek allemaal opwarmen voor het officiële festivalweekend.

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Alle dagtickets voor Pukkelpop zijn uitverkocht. Wil je er toch bij zijn kun je dat doen door een combiticket te kopen voor € 199,-.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen